Skip to main content

Blogs

Kevätkukintaa Mustilassa (tiedote 19.4.2021)

leucojum_vernum_yleiskuva.jpg

Arboretumin eteläosat ovat vapautuneet lumipeitteestä lähes kokonaan. Ensimmäiset kevätkukkijat kuten jouluruusut (Helleborus niger), kevätkellot (Leucojum vernum), talventähdet (Eranthis hyemalis), japaninruttojuuri (Petasites japonicus), kevättähdet (Chionodoxa luciliae), sinivuokot (Hepatica nobilis) ja paikon jo valkovuokotkin (Anemone nemorosa) ovat täydessä kukassa.

Arboretum on auki joka päivä valoisaan aikaan, vaikka Puistokahvila avautuukin vasta toukokuun alussa. Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun viestiosaan tieto maksun aiheesta).

Arboretumin myyntitaimiluettelot ovat valmistuneet. Tällä hetkellä ne ovat saatavissa sähköpostitse pyytämällä arboretumista. Pyrimme saamaan ne myös tälle verkkosivulle heti kun se on teknisesti mahdollista. Taimitilausten keräämisen ja lähettämisen aloitamme heti lumen sulettua taimistoalueilta, viimeistään huhtikuun puolivälin jälkeen. Puistokahvilan taimimyynti avautuu samaan aikaan kuin kahvilakin, toukokuun alussa.

Öinen taidevaellus Mustilassa lauantaina 25.9.

Taidetta, tunnelmaa ja pimenevän syysillan lumoa koko perheelle. Pimeyden halki sinua kuljettaa noin kilometrin pituinen valopolku. Sen varrella on luvassa musiikkia, äänimaisemia, valoa, tanssia ja kuvataidetta sekä syksyisen luonnon ihmeitä. 

Tapahtuman ohjelmasta ja yksityiskohdista lähempänä ajankohtaa.

Sananjalka ja tuulen sävel – tarinallinen metsäkonsertti

Musiikkiretki - Viola Räisänen
Aiemmilta musiikkiretkiltä tutut kirjailija Anni Kytömäki ja viulisti Viola Räisänen palaavat Mustilaan kesällä 2021 uudistetun ohjelman kera. Lisätietoja keväällä 2021.  

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content