Skip to main content

Arboretum's blog

Arboretum pysyy auki läpi talven (tiedote 27.11.2020)

Pähkinärinne

Arboretum on auki joka päivä myös läpi talvikauden, vaikka kahvila olisikin suljettuna. Puistokahvilan ollessa suljettuna pääsyliput voi maksaa käteisellä ovessa olevaan luukkuun tai suoraan Arboretum Mustilan tilille IBAN  FI81 5016 0620 0153 89  (maksun vietiosaan tieto maksun aiheesta).

Arboretumin taimimyyntialuetta kunnostetaan, joten pikkutaimia ei ole juuri nyt mahdollista pitää myynnissä entiseen tapaan. Keväällä puistokahvilan taas avautuessa myös taimimyynti avautuu entistä ehompana. Siemenmyynti arboretumista kuitenkin jatkuu. Siemenhinnastossa on pitkästä aikaa mm. useiden harvinaisten tammilajien siemeniä. 

Öinen taidevaellus Mustilassa keskiviikkona 14.10. klo 18–20

Taidetta, tunnelmaa ja pimenevän syysillan lumoa koko perheelle. Pimeyden halki sinua kuljettaa noin kilometrin pituinen valopolku. Sen varrella on luvassa musiikkia, äänimaisemia, valoa, tanssia ja kuvataidetta sekä talveen valmistautuvan luonnon ihmeitä. 

Mukana ainakin tuubataiteilija Harri Lidsle, laulaja Satu Kostiainen, tulitaiteilija Jenni Pöyry, muusikot Tomi Päiväläinen ja Antti Takalo, puunveistäjä August Eskelinen, tanssija Roosa Raanoja ryhmineen sekä Kara Koskisen, Anne Mynttisen ja Annina Nordforsin jousitrio.

Lähtöpiste Puistokahvilalla. Polulle on hyvä lähteä hajautetusti klo 18–19 välillä – näin vältämme tungoksen ja luomme turvallisen tapahtuman. Ota mukaan oma taskulamppu, polku on paikoin hämärä kulkea.

 

Liput 5 € / henkilö tai 10 € koko perhe. Varaathan mukaan tasarahan, tai maksat ennakkoon tilille:

Arboretum Mustila FI81 5016 0620 0153 89

Tulethan mukaan vain terveenä. Maski mukaan. Noudatamme tapahtumassa turvavälejä. Polku ei ole esteetön.


Esitys on osa Avek/Crema -rahoitteista Taidevaellus-hanketta sekä Taiteiden Mustila -Leader-hanketta. Taidevaellus tuo taidetta ja tekijöitä uudenlaisiin paikkoihin Kymenlaaksossa.

Sananjalka ja tuulen sävel – tarinallinen metsäkonsertti

Musiikkiretki - Viola Räisänen
Aiemmilta musiikkiretkiltä tutut kirjailija Anni Kytömäki ja viulisti Viola Räisänen palaavat Mustilaan kesällä 2021 uudistetun ohjelman kera. Lisätietoja keväällä 2021.  

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin

Syndicate content