Skip to main content

Helatorstain (21.5.) aika Mustilassa

amelanchier_laevis_kristiantheqvist.jpg

Arboretumin keväinen kauneus on tällä ja tulevalla viikolla hehkeimmillään. Yhä useampi puu on hiirenkorvalla tai läpikuultavien nuorten lehtien heleissä sävyissä. Arboretumin kukkapuiden ehdottomaan parhaimmistoon kuuluvien sirotuomipihlajien valkoiset kukat ovat avautuneet punertavien nuorten lehtien kehystäminä. Varhaisimmat alppiruusutkin availevat kukkiaan. Alppiruusujen ja atsaleojen kukintavuodesta on tulossa hyvä, ja pääkukinta ajoittunee kesäkuun ensimmäisille viikoille.

Arboretum on helatorstaina auki normaalisti, ja kahvila sunnuntaiaukioloaikojen puitteissa (11:00-17:00). Koronavirustilanteesta johtuen Puistokahvila palvelee arboretumissa vierailijoita vielä toukokuun ajan take away -periaatteella. Kahvilan ympäristöstä löytyy runsaasti penkkejä, jotka mahdollistavat eväiden nauttimisen suositeltuja turvavälejä noudattaen. Arboretumin pikkutaimia on tarjolla jo runsas valikoima kahvilan vieressä.

Haluamme muistuttaa, että yleisestä tilanteesta huolimatta Arboretum on yhä hyvin turvallinen kesäretkikohde. 100 hehtaarin metsäpuistossa on tilaa missä vaeltaa, ja turvaetäisyyksiä on helppo ylläpitää.

Tervetuloa !

 

Lastenpäivä 2020 siirtyy

Lisätietoja tällä sivulla.

 

Metsäpuutarhan Kätketty Kauneus: Valokilpailu jatkuu juhannukseen 2020 asti

Lisätietoja kilpailusta tällä sivulla

 

Mustilan tapahtumia ja toimintaa voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.  

Vipuvoimaa EU:lta    AEKR        elykeskus_vari_fin